Vanliga Frågor och Svar

För dig som ska köpa fiskekort

Här hittar du frågor och svar på den vanligaste frågorna för dig ska köpa ett fiskekort

Hur får jag mitt fiskekort?

Efter slutfört köp så skickas ett fiskekort till dig i form av ett kvitto. När du kommer tillbaka till butiken (efter avslutat köp) så visas ditt fiskekort. Ta en skärmbild så har du kvitto med QR-kod vilket är ditt fiskekort. Då är du säker på att ha ett gällande fiskekort. 

Kan jag få mitt fiskekort via SMS?

Tyvärr, den tjänsten erbjuder inte butikerna.

Vad gör jag om jag inte fått något kvitto?

Det händer att kvitton fastnar i spamfilter – du kan alltid ladda ned och se ditt fiskekort, och alla dina ordrar,  under Mitt Konto i butiken.

Vem kontaktar jag om något blivit fel under köpet?

Då kontaktar du den kontaktperson som finns angiven under fliken Kontakt – i informationen som finns för varje enskilt fiskevatten, FvO.

Hur ändrar jag i mina kontouppgifter?

Det gör du inloggad i butiken under mitt Konto

Måste jag registrera mig för att få ett fiskekort?

Ja, fiskekortet är en värdehandling och det är personligt. Därför kan du inte köpa det åt en fiskekompis heller.  Flera av våra vatten har obliogatorisk fångstrapportering och det görs kontroller av gällande kort av fiskekortskontrollanter – då måste alla köp regsitreras.

Är köpen säkra?

Ja, all trafik sker över SSL-certfierade uppkopplingar och du gör ditt köp hos Swedbank, i deras system. Ingen information om betalkort eller kredikortsnummer lagras på/hos fiskeportalen/laxportalen.  All sådan information sparar banken – inte vi.

Finns det ingen support som jag kan vända mig till?

Varje säljare ansvarar för sig och sin butik så i första hand bör du vända till säljaren – Kontakt under fliken Kontakt på/i respektive butik.

Östersjölaxälvar i Samverkan

ostersjolaxalvar.se

Vi är en sammanslutning av förvaltningsorganisationer.
Här är vår hemsida.

Kontaktinformation

kontakt@laxportalen.se

Vill du vara med här - klicka på länken ovan och skicka ett mail till sis så tar vi kontakt med dig

Support

helpdesk@laxportalen.se

Behöver du hjälp eller du har du tekniska frågor så är det har den e-postadress som du når oss snabbast och enklast via.

EnglishFrenchGermanSwedish